Meubelstof

Grootste meubelstoffen/leer collectie in de regio vind je bij Toff!

Meubelstoffencollectie

Zodra je onze showroom binnenloopt staat de grote collectie meubelstoffen voor je klaar. Omdat wij de grootste collectie van de regio hebben is de kans heel groot dat je bij ons slaagt!

Er is keus uit meer dan honderden soorten gobelins, wol- of dralonvelours, linnen, leer of lederlook, tweedstoffen etc. Hierdoor hebben we zowel moderne als klassieke stoffen in de collectie.

Meubelstoffen kwaliteiten

Naast de verschillende uitstralingen van stoffen zijn er natuurlijk ook verschillen in kwaliteit en heeft elke stof unieke kenmerken.

Uiteraard leggen we hier alles over uit bij ons in de winkel. Zo kunnen we samen ontdekken welke stof het beste bij het meubel past.

Meubelstoffen merken

Toff is o.a. dealer van De Ploeg, Romo, Alcantara, Villa Nova , Linwood, Aritex, Cesaro, Sunbrella, Kirkby Design, Keymer en Buvetex.

Naast onze standaard uitgebreide collectie kunnen wij op aanvraag ook de volgende merken leveren: Chivasso, Jap, Designers Guild etc. Heb je jouw oog laten vallen op een merk dat wij nog niet leveren? Geen probleem, wij zullen met plezier de mogelijkheden verkennen”

Meubelstoffen online

Op onze webshop www.meubelstoffenshop.nl kun je een kleine greep vinden uit onze Meubelstof en skai/kunstleer collectie.

Wil je het gehele assortiment bekijken kom dan langs!

Meubelstof laten bezorgen

Kom je niet uit de regio maar wil je toch graag bij ons stoffen komen bezichtigen en bestellen? Dat is mogelijk. Samen met onze adviseur maak je een keuze, wij gaan de stof voor je bestellen en laten deze bij jou thuis bezorgen met de bezorgservice. Op deze wijze hoef je maar eenmalig te rijden.

Kom gerust eens vrijblijvend langs om de collectie te bewonderen!

Alvast tot ziens bij Toff Meubelstof in Hillegom.