Toff Webwinkels

Toff meubelstof geeft je naast de verkoop in de winkel ook de mogelijkheid om online stoffen te kopen, zoals: schuimrubber, flightcase vullingen, meubelstof en materialen. Hiervoor hebben we inmiddels reeds 10 jaar 2 webwinkels actief:  www.schuimrubbershop.nl en www.meubelstoffenshop.nl

 Op deze websites is het onder andere mogelijk je meubelstof online uit te kiezen en te bestellen. Maar ook om bijvoorbeeld schuimrubber op maat te bestellen dat vervolgens kan worden thuisbezorgd of in de winkel worden afgehaald.

Uiteraard kunnen we telefonisch of per e-mail ondersteunen bij de aankoop. Toch liever de kwaliteit voelen of eens proefzitten op verschillende soorten schuimrubber kwaliteit?  Kom eens langs in onze winkel in Hillegom.

Bij de Meubelstoffenshop.nl kun je terecht voor meubelstof, kunstleer, schuim en vele moderne en klassieke benodigdheden. Het assortiment dat je daar vindt is een kleine greep uit onze totale collectie,

Klik en kijk op www.meubelstoffenshop.nl

Bij de Schuimrubbershop.nl is schuimrubber op maat of per plaat te bestellen. Er kan een keuze gemaakt worden uit de enorme collectie meubelstof, outdoorstof en kustleer.  

Schuimrubbershop.nl is actief in Nederland en België.

Klik en kijk op www.schuimrubbershop.nl

Header_logo_toffmeubelstof