Winkel (showroom)

De fysieke winkel is voor ons een plek om het assortiment aan meubelstoffen te kunnen tonen. Meubelstoffen zijn ruim op voorraad, daarbij bieden we ook de mogelijkheid om vanuit onze enorme stalencollectie stoffen te bestellen.

Naast meubelstoffen is ook schuimrubber hetgeen waar klanten ons al sinds jaar en dag voor weten te vinden. Ook dit is voorradig en we hebben verschillende mogelijkheden waarop men kan proefzitten. Een nieuwe zitting is immers iets waar je lang van wilt genieten en het is prettig om de hardheid daarvan goed te bepalen.

Sfeerimpressie

Parkeergelegenheid

Er is ruime parkeergelegenheid bij de showroom. Aan de voorzijde (weeresteinstraat 25a) zijn er 2 parkeerplaatsen voor de deur en je kunt ook aan de weg parkeren. Verder is er aan de achterzijde (Kareldoormanplein) een parkeerplaats waar altijd plek is.

Adres

Weeresteinstraat 25a
2182GP Hillegom
Tel: 0252-524077
info@toffmeubelstof.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 08:00 – 17:00 uur
Zaterdag 08:00 – 12:00 uur

Corona maatregelen

Bij Toff volgen wij de richtlijnen van het RIVM. In de winkel hebben we diverse schermen opgehangen om de afstand te kunnen waarborgen. De winkel is ruim opgezet en hiermee zijn we in de gelegenheid om meerdere klanten tegelijk te ontvangen en goed afstand van elkaar te houden.